Harmónia napok részletes program

1. nap: érkezés Boldogkőváraljára, a szobák elfoglalása, vacsora.

2. nap: egészséges reggeli a Mandalaház ízeiből, a környék mezőin gyűjtött gyógynövényekből készült teákkal. Ízlelje meg a Mandalaház saját smoothie-jait. A sárgát a fiatalság és vitalitás megőrzéséért (mentás sárgabarack, bazsalikomos körte vagy sárgarépa-mángold). A tisztító-méregtelenítő zöldet, melyek elűzik a fáradtágot és levertséget, illetve a májtisztító hatású, általános erősítő aszalt szilvás, céklás vagy épp a különleges feketeszeder, kökény és levendulás turmixokat. Délelőtt gyógynövénytúra a Várdombon és környékén, melyet szakértő módon gyógy- és fűszernövények bemutatója követ. Egy tea mellett beszélgetés a felhasználásukról, hatásukról, tárolásukról. Évszakot követő ebéd.

3. nap: A Mandalaház reggelije előtt másfél órában könnyed, ellenjavallat nélküli nyújtó, lazító, általános közérzetjavító  jógagyakorlatok. Délután csoportos hangfürdő, amely ellazít, megpihentet, oldja a stresszt, új erővel tölt el, a megfáradt energiákat magas rezgésekre cseréli. A nap folyamán a két program között Halmos Edit jógaoktató, hangterapeuta természetgyógyászati tanácsadása.

Este a BESTILLO Pálinkaházba látogatunk, ahol a prémium pálinkák születésén kívül a gönci barackkal, mint helyi, eredetvédett értékkel is foglalkoznak. Gourmet vacsora a hozzáillő pálinkákkal társítva. Menü: Körteleves pohárban mascarpone gyönggyel, szarvasszeletek kökénylekvárral, házi burgonyafánkkal körítve. Válogatás a Ház legkiválóbb pálinkáiból: gönci kajszi, piros vilmos, cigánymeggy, muskotályos szőlő, és a közkedvelt málna kóstolása. A kóstolópálinkák mennyisége: 2 ml.

4. nap: a program vége, hazautazás.

 

A program ára: felnőtt 44.900 Ft, gyerek 21.900 Ft, mely tartalmazza a szállást 3 éjszakára a Mandalaházban, bőséges, organikus reggeliket és tájjellegű vacsorákat a vendégházban, programokat kóstolókkal, ellátással, szállítással a leírás szerint.

CSOMAGFOGLALÁS
Harmonia

Helyi ízek Kosár

Aktuális ajánlatunk:

Abaúj ízei nálunk házhoz jönnek! Kosárba gyűjtöttük a környék legínycsiklandóbb finomságait, hogy a gasztrokalandozás már a Mandalaházban elkezdődhessen!
Próbálja ki Ön is!

MEGNÉZEM

×