A vendégházról

A Mandalaház Boldogkőváralja központi részén található, mégis nyugalmat és intimitást áraszt.
A modern hangulatú Mandala Évszakok épületében négy önálló lakrésszel várjuk vendégeinket. A saját udvarra néző terasszal rendelkező tágas TAVASZ és a NYÁR szobák a ház alsó szintjén találhatók, 2 személy részére lehet őket foglalni. Az ŐSZ és TÉL szobák a felső szinten vannak külön bejárattal és 3 fő tud bennük kényelmesen pihenni – gyönyörű panorámával rendelkező privát terasz segíti a kikapcsolódást. Plusz babaágy mind a négy szobában elhelyezhető.

A helyi építészeti jellegeket követő és újragondoló Mandalaház épületrész 3 szobájában 8 személy fér el kényelmesen, de igény esetén plusz babaágyat ide is be tudunk tenni. A 4 személyes NAPVARÁZS és a 2 személyes KIKELET szoba közös előtérből nyílik, így baráti társaságoknak és családoknak is ideális lehet. A 2 személyes HARMATCSEPP szoba önálló lakrész teljesen különálló bejárattal. Az épületben található közös konyha és étkező rendkívül hangulatos, nagyon jól felszerelt és minden kényelmi elvárásnak megfelel.
Minden szobánkhoz tartozik saját fürdőszoba és mindegyikben van légkondicionáló, Wifi és TV.
Kombinált látványszauna áll vendégeink rendelkezésére és két teraszon is tudnak pihenésre alkalmas helyet találni.
A házak és a berendezések egyedi tervezésűek és igényesek. Minden részletüket az összhang és az odafigyelés jegyében alakítottuk ki, ügyelve a legapróbb elemekre is.

Nagyrészt megújuló energiát használunk, ésszerű és tudatos módon igyekszünk ügyelni környezetünk védelmére, és ezt kérjük vendégeinktől is.

Vendégházunkról további hasznos információkat olvashat még a “Szolgáltatások” menüpontban.

Foglaljon szobát – vagy akár kedvezményesen az egész házat, fedezze fel ezt a mesebeli, nagy gazdagsággal megáldott vidéket kényelmesen és stílusos módon!


Mandalaház Boldogkőváralja


Helyi ízek Kosár

Aktuális ajánlatunk:

Abaúj ízei nálunk házhoz jönnek! Kosárba gyűjtöttük a környék legínycsiklandóbb finomságait, hogy a gasztrokalandozás már a Mandalaházban elkezdődhessen!
Próbálja ki Ön is!

MEGNÉZEM

×