Ajándékutalvány

Önnek is fejtörést okoz, hogy mivel lepje meg rokonait, barátait? Vajon minek örülnének? Ajándékozzon élményt szeretteinek!

A Mandalaház ajándékutalványával garantált a siker! Ki ne vágyna néhány felejthetetlen napot eltölteni a gyönyörű Zemplénben egy egyedi, különleges hangulatú vendégházban?! Itt mindenki megtalálja a kedvére való programot akár a történelmi helyszínek iránt érdeklődik, a gasztronómiai különlegességek vonzzák, esetleg rajongója a jó boroknak, pálinkának vagy szívesen nekivágna egy túrának a minden évszakban új arcát mutató környező erdőkben.

Utaványainkat személyre szabottan az Ön kérésének megfelelően készítjük el, kiállíthatjuk értékre és vendégéjszakára is. A felhasználás időtartama 1 év, így rugalmasan, igény szerint választható az Önnek legmegfelelőbb dátum.

Az ajándékutalványt postai úton küldjük el az Ön által megadott címre vagy személyesen is átvehető a Mandalaházban!

Érdeklőjön ajánlatunkról az alábbi elérhetőségek egyikén:

Telefon: +36 70 703 6132

Email: info@mandalahaz.hu

**az ajándékutalványok sorszámozottak, a weboldalunkon történő foglalás során kérjük a Megjegyzés rovatba a sorszámot feltüntetni

Ajandekutalvany

Helyi ízek Kosár

Aktuális ajánlatunk:

Abaúj ízei nálunk házhoz jönnek! Kosárba gyűjtöttük a környék legínycsiklandóbb finomságait, hogy a gasztrokalandozás már a Mandalaházban elkezdődhessen!
Próbálja ki Ön is!

MEGNÉZEM

×