Őszi gasztrokalandok Mandala módra

Élvezze ki az utolsó kellemes napokat, hagyja, hogy magával ragadja az őszi táj színes varázsa és a zempléni ízek sokszínűsége! Ne sajnáljon magától pár szabadnapot a feltöltődésre! Hagyja maga mögött a várost, húzzon bakancsot, élvezze az őszi erdő színpompás látványát, az avar csörgését és szívja be a semmihez sem hasonlítható friss vidéki levegőt! Mi úgy gondoljuk, a tökéletes kikapcsolódáshoz hozzátartozik még a különleges helyi ízeket felsorakoztató reggeli, mely minden nap más és más arcát mutatja be a zempléni ízeknek. A Bestillo Pálinkaház különleges, nagydíjas pálinkáit kóstolva biztosak lehetünk benne, hogy a birsalma vagy meggy ízére még sokáig emlékezni fogunk. Az őszi kikapcsolódás záró akkordja pedig kényelmesen a szobában vagy akár a terméskővel kirakott teraszon a csillagos ég alatt elfogyasztott bor, egyik kedvenc borászunk ajánlásával!
Csomagunk újdonsága idén a Zemplén Pass, ami egy olyan különleges kuponfüzet, amely a legkíválóbb zempléni termelők, szolgáltatók kedvezményeit tartalmazza. Mézkóstolóra vágyik vagy inkább bort, pálinkát, netán sajtot kóstolna, esetleg kipróbálna néhány helyi éttermet? A Zemplén Pass-ben szinte minden kívánságára van egy jó ajánlatunk.

Csomag tartalma:

 • 1 db ZEMPLÉN PASS – kedvezményes kuponok gyűjteménye a környék legkíválóbb termelőitől, szolgáltatóitól
 •  

  Hossza: 4 nap / 3 éjszaka
  Foglalható: szeptember 1. – november 31. között (Kivéve: október 27. -november 5.)
  Ár: 50 000 Ft /2 fő

  CSOMAGFOGLALÁS
   MG 1648

  Helyi ízek Kosár

  Aktuális ajánlatunk:

  Abaúj ízei nálunk házhoz jönnek! Kosárba gyűjtöttük a környék legínycsiklandóbb finomságait, hogy a gasztrokalandozás már a Mandalaházban elkezdődhessen!
  Próbálja ki Ön is!

  MEGNÉZEM

  ×