Zempléni zamatok részletes program

1. nap: érkezés a Mandalaházba, a szobák elfoglalása. Délután a gönci barack jegyében: látogatás Magyarország egyik legkülönlegesebb, legkifinomultabb párlatait készítő pálinkafőzdéjébe, a BESTILLO-ba. A szakértő főzdebemutató után vacsora és a hozzá illő kóstoló díjnyertes, különleges és eredetvédett pálinkákból. Menü: muskotályos borkrém leves, grillezett kacsamáj bundás kalácson, muskotályredukcióval. Pálinkák: gönci kajszibarack, hordóban érlelt aszútörköly, cigánymeggy, muskotályos málna. A kóstolópálinkák mennyisége: 2 ml.

2. nap: kirándulás Szerencsre borkóstolóval. Pincelátogatás, borkóstolás az Árpád-hegy Pincében, házi pogácsával, almával, kolbásszal, mindenféle jóval. Vacsora helyi ízekből a Mandalaházban.

3. nap: Mádi sajtkülönlegességek ízelítője Bodnár Sándornál, emlékezetes dűlőséta Szarka Dénessel Mádon majd borkóstoló (1 házasítás, 2 száraz, 2 késői szüret, 1 hatputtonyos aszú) bográcsos házi finomságokkal. Vacsora a Mandalaházban.

4.nap:  A program vége, hazautazás

Reggeli: helyi ízek gazdag választéka a Mandalaházban.

A ház konyhájában lévő vitrint helyi finomságokkal pakoltuk meg, így BESTILLO-pálinkákat, kiváló borokat, mézet, lekvárt a vendégházban is vásárolhat.

 

A program ára tartalmazza a szállást 3 éjszakára a Mandalaházban, bőséges, organikus reggeliket és tájjellegű vacsorákat a vendégházban, programokat kóstolókkal, ellátással, szállítással a leírásnak megfelelően.

CSOMAGFOGLALÁS
Zempléni zamatok

Helyi ízek Kosár

Aktuális ajánlatunk:

Abaúj ízei nálunk házhoz jönnek! Kosárba gyűjtöttük a környék legínycsiklandóbb finomságait, hogy a gasztrokalandozás már a Mandalaházban elkezdődhessen!
Próbálja ki Ön is!

MEGNÉZEM

×