2. nap: kirándulás Szerencsre borkóstolóval. Pincelátogatás, borkóstolás az Árpád-hegy Pincében, házi pogácsával, almával, kolbásszal, mindenféle jóval. Vacsora helyi ízekből a Mandalaházban.
3. nap: Mádi sajtkülönlegességek ízelítője Bodnár Sándornál, emlékezetes dűlőséta Szarka Dénessel Mádon majd borkóstoló (1 házasítás, 2 száraz, 2 késői szüret, 1 hatputtonyos aszú) bográcsos házi finomságokkal. Vacsora a Mandalaházban.
4.nap: A program vége, hazautazás
Reggeli: helyi ízek gazdag választéka a Mandalaházban.
A ház konyhájában lévő vitrint helyi finomságokkal pakoltuk meg, így BESTILLO-pálinkákat, kiváló borokat, mézet, lekvárt a vendégházban is vásárolhat.
A program ára tartalmazza a szállást 3 éjszakára a Mandalaházban, bőséges, organikus reggeliket és tájjellegű vacsorákat a vendégházban, programokat kóstolókkal, ellátással, szállítással a leírásnak megfelelően.
Abaúj ízei nálunk házhoz jönnek! Kosárba gyűjtöttük a környék legínycsiklandóbb finomságait, hogy a gasztrokalandozás már a Mandalaházban elkezdődhessen!
Próbálja ki Ön is!