Törzsvendég kedvezmény

“Mandala éjszakák” – pontgyűjtőkártya visszatérő vendégeinknek

Önt is rabul ejtette a varázslatos Zemplén sokszínűsége és a Mandalaház egyedi stílusa? Szívesen visszajönne, hogy még több ízt, illatot, látnivalót fedezzen fel?
A Mandalaházban értékeljük visszatérő vendégeinket és köszönetképpen 10 nálunk töltött éj után 1 felnőtt vendégéjszakát AJÁNDÉKBA adunk.

A pontgyűjtőkártya kedvezményeit vendégeink abban az esetben vehetik igénybe, amennyiben a foglalás közvetlenül weboldalunkon keresztül történik.
Szállásoldalakon vagy más közvetítőkön keresztül érkezett foglalások a törzsvendég programba nem számítanak bele. A közeli családtagok (gyermekek és nagyszülők) vendégéjszaka pontjait összesítve is tudjuk kezelni, hogy rugalmasabban tudják érvényesíteni a kedvezményt a következő foglalásnál.

Kérjük, figyeljenek arra, hogy a foglalást mindig ugyanazon a néven regisztrálják (akinek a nevére a kártya szól) és a foglalásban tüntessék fel pontgyűjtő kártyájuk számát. További kedvezménnyel nem vonható össze.

Kérje kártyáját megérkezéskor a Mandalaházban!

Ha további részletekre kíváncsi vagy kérdése van, keressen minket bátran az alábbi elérhetőségek egyikén!

Telefon: +36 70 703 6132
Email: info@mandalahaz.hu

Törzsvendég Kedvezmény

Helyi ízek Kosár

Aktuális ajánlatunk:

Abaúj ízei nálunk házhoz jönnek! Kosárba gyűjtöttük a környék legínycsiklandóbb finomságait, hogy a gasztrokalandozás már a Mandalaházban elkezdődhessen!
Próbálja ki Ön is!

MEGNÉZEM

×