Téli ajánlat

Február – Zemplén szerelmesek hónapja a Mandalaházban

Február 14. a szerelmesek napja. De miért csak 1 napig ünnepeljünk? A Mandalaházban egész február a “Zemplén szerelmeseinek hónapja”. Télen is gyönyörű a természet mifelénk és ha szerencsénk van egy kis hóesés még romantikusabbá teheti a kikapcsolódást Boldogkőváralján. Ha kiszabadulna a hétköznapi hajtásból, vágyik egy kis friss levegőre, feltöltődésre, akkor jöjjön el hozzánk. A zempléni látni-, és kóstolnivalók palettája nagyon széles és sokszínű. A várak, múzeumok, erdei séták után kiváló éttermek várják a gasztronómia kedvelőit: Anyukám Mondta (Encs), Első Mádi Borház (Mád), Gusteau Kulináris Élményműhely (Mád), Castrum Bolduea (Boldogkőváralja) – csak hogy néhányat említsünk a sorból. Borász barátaink és a Bestillo Pálinkaház pedig a borok és pálinkák szerelmeseinek kínál finomabbnál finomabb lélekmelegítő nedüket a téli időszakban is.

Látogasson el hozzánk februárban, élvezze a gyönyörű Zemplén téli arcát, a havas tájat, a háborítatlan nyugalmat és mi MEGAJÁNDÉKOZZUK egy isteni, helyi ízekből összeállított mandalás REGGELIVEL???.

Ha még nem volt nálunk, akkor itt az idő, FOGLALJON MOST, és kóstolja meg a Mandalaház vendégei által 5*-ként emlegetett reggelinket most ajándékként.

Érvényes: a Mandalaház saját felületein történő foglalások esetén, február hónapban minimum 2 éjszakás foglalásokra.

FOGLALJON MOST!

Helyi ízek Kosár

Aktuális ajánlatunk:

Abaúj ízei nálunk házhoz jönnek! Kosárba gyűjtöttük a környék legínycsiklandóbb finomságait, hogy a gasztrokalandozás már a Mandalaházban elkezdődhessen!
Próbálja ki Ön is!

MEGNÉZEM

×