Varázslatos őszi hétköznapok 2=3

Hétköznapi kedvezmény a Mandalaházban – mert a zempléni őszt mindenkinek látni kell

Az őszi időszakban szinte minden hétvége foglalt a Mandalaházban, de nem szeretnénk, hogy bárki lemaradjon a csodás zempléni őszről, így arra gondoltunk a hétköznap MINIMUM 2 ÉJSZAKÁT FOGLALÓ VENDÉGEINKNEK 1 ÉJSZAKÁT AJÁNDÉKBA ADUNK* egy kis motivációként 🙂

Ha Ön is szívesen kiszabadulna a hétköznapi hajtásból vagy egy kis háborítatlan nyugalomra, friss levegőre, feltöltődésre vágyik, akkor jöjjön el hozzánk párjával, barátaival Boldogkőváraljára. A zempléni látni-, és kóstolnivalók palettája nagyon széles és sokszínű. A várak, múzeumok, erdei séták után kíváló éttermek várják a gasztonómia kedvelőit: Anyukám Mondta (Encs), Gusteau Kulináris élményműhely (Mád), Castrum Bolduea (Boldogkőváralja) – csak hogy néhányat említsünk a sorból. Borász barátaink és a Bestillo Pálinkaház pedig a borok és pálinkák szerelmeseinek kínál finomabbnál finomabb lélekmelegítő nedüket az őszi időszakban is.

Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet:
info@mandalahaz.hu
+36 70 703 6132

CSOMAGFOGLALÁS

_8

Helyi ízek Kosár

Aktuális ajánlatunk:

Abaúj ízei nálunk házhoz jönnek! Kosárba gyűjtöttük a környék legínycsiklandóbb finomságait, hogy a gasztrokalandozás már a Mandalaházban elkezdődhessen!
Próbálja ki Ön is!

MEGNÉZEM

×