Gasztrokalandok Mandala módra

Élvezze ki az utolsó kellemes napokat, hagyja, hogy magával ragadja az őszi táj színes varázsa és a zempléni ízek sokszínűsége! Ne sajnáljon magától pár szabadnapot a feltöltődésre! Hagyja maga mögött a várost, húzzon bakancsot, élvezze az őszi erdő színpompás látványát, az avar csörgését és szívja be a semmihez sem hasonlítható friss vidéki levegőt! Mi úgy gondoljuk, a tökéletes kikapcsolódáshoz hozzátartozik még a különleges helyi ízeket felsorakoztató reggeli, mely minden nap más és más arcát mutatja be a zempléni ízeknek. A Bestillo Pálinkaház különleges, nagydíjas pálinkáit kóstolva biztosak lehetünk benne, hogy a birsalma vagy meggy ízére még sokáig emlékezni fogunk. Az őszi kikapcsolódás záró akkordja pedig kényelmesen a szobában vagy akár a terméskővel kirakott teraszon a csillagos ég alatt elfogyasztott bor, egyik kedvenc borászunk ajánlásával!
Csomagunk újdonsága idén a Zemplén Pass, ami egy olyan különleges kuponfüzet, amely a legkíválóbb zempléni termelők, szolgáltatók kedvezményeit tartalmazza. Mézkóstolóra vágyik vagy inkább bort, pálinkát, netán sajtot kóstolna, esetleg kipróbálna néhány helyi éttermet? A Zemplén Pass-ben szinte minden kívánságára van egy jó ajánlatunk.

Csomag tartalma:

Hossza: 4 nap / 3 éjszaka

Érvényes: 2018.október 1. -november 15. között

Ár: 55.000 Ft/2 fő

CSOMAGFOGLALÁS

 MG 1648

Helyi ízek Kosár

Aktuális ajánlatunk:

Abaúj ízei nálunk házhoz jönnek! Kosárba gyűjtöttük a környék legínycsiklandóbb finomságait, hogy a gasztrokalandozás már a Mandalaházban elkezdődhessen!
Próbálja ki Ön is!

MEGNÉZEM

×