COVID 19 intézkedések

Az új helyzet tőlünk is megkövetel néhány változtatást, új intézkedés bevezetését. Az egészség megőrzését célzó jogszabályok betartása mindenki számára kötelező, a kiadott útmutatások, irányelvek követése mindannyiunk érdeke és kötelessége. Mi arra törekszünk, hogy minden higiéniai előírásnak megfeleljünk úgy, hogy közben a vendégeink továbbra is otthon érezzék magukat nálunk, kikapcsolódjanak, feltöltődjenek és élményekkel tele, kipihenve érkezzenek haza a Mandalaházban töltött időszak után.

 

Ami nem változott:

 

Ami új:

 

Amit a vendégektől kérünk:

 

Reméljük a fentebb említett intézkedések ellenére is sikerül kikapcsolódnia vendégeinknek, és kiszakadva az otthoni munkából, tanulásból elmerülhetnek az ezerarcú Zemplén és a mi gyönyörű kis falunk, Boldogkőváralja szépségében, és a friss levegő, madár fütty, stílusos egyedi környezet kárpótol majd mindenkit az apróbb kellemetlenségek miatt.
Mindenkit továbbra is nagy szeretettel várunk a Mandalaházban!

 

*Egy esetben kérjük Öntől, hogy ne induljon el hozzánk, ha a családban bármilyen fertőző betegség tüneteit észleli. Amennyiben a helyszínen történik megbetegedés, kérjük, azonnal jelezze nekünk, és ne látogassa a közös helyiségeket!

Helyi ízek Kosár

Aktuális ajánlatunk:

Abaúj ízei nálunk házhoz jönnek! Kosárba gyűjtöttük a környék legínycsiklandóbb finomságait, hogy a gasztrokalandozás már a Mandalaházban elkezdődhessen!
Próbálja ki Ön is!

MEGNÉZEM

×