Barackoló részletes program

1. nap: érkezés a Mandalaházba, a szobák elfoglalása, vacsora.

2. nap: irány a barackos! Gyümölcsszüret: mindenki megszedheti maga a lekvárnak való, zamatosan érett, igazi gönci barackot. Vidám piknikebéd a földeken, barackszedő módra. Délután közös lekvárfőzés hagyományos és újszerű módon: cukorral, eritrittel és mézzel, helyi recepteket és furfangokat megismerve és bevetve.

3. nap: temérdek barackos ötlet megvalósítása a gyakorlatban, mely nem csak a barackos finomságok elkészítését, de az elfogyasztásukat is jelenti. A programok ideje alatt a főzni nem kívánók és a gyerekek íjászkodhatnak vagy kipróbálhatják magukat falmászásban is. A kicsikre igény szerint képzett és nagyon kedves óvónéni vigyáz. (Az igényt kérjük, előre és írásban jelezzék). Nagy, közös vacsora pálinkakóstolóval a BESTILLO Pálinkaházban. Menü: vadraguleves csészében, gönci barackos burgonyagombóccal, lassan sült jércemell barackcsatnival, mellé gönci kajszi, piros vilmos, cigánymeggy és muskotlyos málna pálinkát kínálunk.

4. nap: A program vége, hazautazás

Reggeli: helyi ízek gazdag választéka a Mandalaházban.

A ház konyhájában lévő vitrinthelyi finomságokkal pakoltuk meg, így BESTILLO-pálinkákat, kiváló borokat, mézet, lekvárt a vendégházban is vásárolhat.

 

A program ára tartalmazza a szállást 3 éjszakára a Mandalaházban, bőséges, organikus reggeliket és tájjellegű vacsorákat a vendégházban, programok kóstolókkal, ellátással, szállítással a leírás szerint.

CSOMAGFOGLALÁSBarackolo

Helyi ízek Kosár

Aktuális ajánlatunk:

Abaúj ízei nálunk házhoz jönnek! Kosárba gyűjtöttük a környék legínycsiklandóbb finomságait, hogy a gasztrokalandozás már a Mandalaházban elkezdődhessen!
Próbálja ki Ön is!

MEGNÉZEM

×