Az élet szép! A Zemplén lankái pedig egyenesen gyönyörűek! Plusz termékenyek is: nemes dűlők, Európa-szerte jegyzett gyümölcsösök, kövér legelők, burjánzó fűszerkertek váltogatják itt egymást. Élvezze egy gourmet hétvégén mindazt, amit kínálnak! Zempléni zamatok programunk azoknak szól, akik szerint egy hely megismeréséhez szorosan hozzátartozik a gasztronómia is. Fogadjon meg egy tanácsot: a legjobb dolgokat soha nem az útleírások, hanem a helyiek ismerik és ajánlják. Mi kiválogattuk önöknek a legjellegzetesebb helyi ízeket, nincs más dolguk, csak kóstolják végig! Hogy Önök a gasztrotúra minden percét és cseppjét élvezhessék a szállításról mi gondoskodunk!
- Nagydíjas, izgalmas, kortárs pálinkák a BESTILLO legjobbjai közül, főzdebemutatóval, ínyenc vacsorával
- Dűlőszelektált, feltörekvő borkülönlegességek kóstolója és pincelátogatás az egykori piroslámpás házban az Árpád-hegy Pincénél
- Mádi kézműves sajtok ízelítője Bodnár Sándor manufaktúrájában
- Különleges hangulatú borkóstoló Szarka Dénessel a szőlőtőkék között, házias ebéddel
- Egészséges és finom reggelik és vacsorák helyi kisgazdaságokban termett alapanyagokból
- Mandala Polc – válogatott borok, BESTILLO-pálinkák, mézek és lekvárok
Hossza: 4 nap / 3 éjszaka
Létszám: minimum 6 fő
Foglalható: egész évben
Részletes program