Rólunk

Három lány, akiket összeköt a boldog(kői) gyerekkor. Az álmunk egy olyan hely volt, ahol mi is szívesen töltenénk időt. Bejártunk sok vidéki szálláshelyet, és valamit mindenhonnan hiányoltunk. Legtöbb esetben a nagyvonalúságot és a valódi kényelmet. Mintha kötelező lenne az igényeinkből leadni, mikor utazunk. Ezt mi pont fordítva gondoljuk: az együtt töltött minőségi idő a legdrágább, ami megkívánja a kellemes környezetet. Elhatároztuk, ha lesz egy közös helyünk, ott a vendég lesz a legfontosabb.

A közös tervezés eredményeképp a Mandalaház minden szeglete olyan lett, amilyennek megálmodtuk. Kényelmes és meghitt. A részleteiben is igényes. Barátságos és családias. Európai színvonalú, de helyi jellegzetességeket tükröző. Más, mint a többi. Összefoglalója mindannak, amit a vendéglátásról – és általában az Életről – gondolunk:
„Apró figyelmességeink teszik jobbá a világot”.

Bízunk benne, hogy amilyen bizsergetően jó érzés volt kiválasztani a kézzel faragott köveket, végigsimítani a kárpitmintákat vagy koccintani a millió csillagos teraszon a ház elkészültekor 2015 márciusában, olyan jó érzés lesz a vendégeknek is birtokba venni egy helyet, mely az igényeikre van szabva. Nekünk nagy öröm volt létrehozni: legyen Önöknek hasonlóan örömteli minden itt töltött napjuk!

Szeretettel: Móni, Viki és Dóra

Mandalaház

Helyi ízek Kosár

Aktuális ajánlatunk:

Abaúj ízei nálunk házhoz jönnek! Kosárba gyűjtöttük a környék legínycsiklandóbb finomságait, hogy a gasztrokalandozás már a Mandalaházban elkezdődhessen!
Próbálja ki Ön is!

MEGNÉZEM

×