Foglalási és lemondási feltételek

A foglalás visszaigazolása mindaddig ajánlatnak minősül, amíg a foglaláshoz szükséges előleg számlánkra meg nem érkezik. A foglalásról írásos visszaigazolást küldünk. A hátralék összege érkezéskor, készpénzben fizetendő. SZÉP-kártyát elfogadunk.

Lemondási feltételek: 60 nappal korábban visszamondott szállásfoglalás esetén az előleg teljes összegét visszafizetjük. 59-30 napon belüli visszamondás esetén az előleg 50%-a jár vissza. 29 napon belüli elállás esetén az előleg nem kerül visszautalásra, de vis major esetén felhasználható egy későbbi foglalásnál. Amennyiben megszakítják az eredetileg tervezett tartózkodást, az érkezéskor kifizetett teljes szállásdíjból visszatérítés nem jár. A foglalás lemondása minden esetben írásban történjen.

A Mandalaház szobái az érkezés napján 14 órától 19 óráig foglalhatóak el. A távozás napján kérjük a vendégházat 10 óráig elhagyni. Köszönjük!

Helyi ízek Kosár

Aktuális ajánlatunk:

Abaúj ízei nálunk házhoz jönnek! Kosárba gyűjtöttük a környék legínycsiklandóbb finomságait, hogy a gasztrokalandozás már a Mandalaházban elkezdődhessen!
Próbálja ki Ön is!

MEGNÉZEM

×